Succesvol toernooi in Sittard

Zondag 3 april werd voor de 15e keer het beginnertoernooi van EJC Grevenbiicht gehouden in de Stadssporthal in Sittard, twaalf judoka’s van Judokan Maastricht deden hieraan mee. Lindsey Coorens wist al de vier partijen in haar voordeel af te sluiten en werd kampioen. Ook Anne Gilde wist met twee keer ippon het goud te pakken. Sako Kwee won twee keer met dubbele waza-ari en behaalde het zilver, Emma Sijtsma scoorde twee keer met ippon en werd ook tweede. In de klasse van Rim Latrache werd er haar gestreden met drie keer ippon door links werptechnieken wist Rim op de tweede plaats te eindigen. Zilver was er ook voor Giel Tillie die stevig aanviel in zijn groepje, eveneens zilver voor Joost Huitema, Scott Sijen en Merel Schoemaker. Dan waren er nog enkele judoka’s die brons behaalde, namelijk Zonne Huitema, Tim Janssen die een heel mooie kanteling maakte en een technisch perfecte offerworp, en Siebrand Roos die voor de allereerste keer meedeed aan een goed toernooi. Wij hopen volgend jaar op nog meer deelnemers.