Districtskampioenschappen onder 15 jaar

Op zondag 19 februari werden in Roermond de Districtskampioenschappen onder de 15 jaar gehouden, twee judoka’s van Judokan deden hier aan mee. Aiden Seits kwam uit in de klasse tot 34 kg maximaal oranje band, zijn eerste partij won het met ippon (door een houdgreep). In de tweede en derde partij liet hij zich verrassen door zijn tegenstanders en verloor, zijn vierde partij scoorde hij eerst met waza-ari en maakte de partij af met een houdgreep. Zijn laatste tegenstander (de latere nummer 1) wist hij wel 17 seconde in een houdgreep te houden, net 3 seconde te weinig voor een ippon, daarna werd hij door tegenstander nog teruggepakt. Aiden eindigde als vierde op het podium. Luca Wolfs werd door een hoger gewicht naar de klasse tot 50 kg geplaatst. Hij verloor zijn eerste partij, maar kon met een overname en houdgreep de tweede partij winnen. Om een plaats op het podium te bemachtigen moest hij de laatste partij winnen, dit lukte deze keer niet daarom een vijfde plaats voor Luca.