Geslaagd “Geuldaltoernooi”

Op zondag 29 oktober hield Judoclub “Kano” uit Houthem haar 28e Geuldaltoernooi” in sporthal “de Polfermolen”, ruim 350 deelnemers van 35 clubs deden hier aan mee. Er werd gestreden in 66 verschillende klassen. Van Judokan deden 34  judoka’s mee. Kampioen werden de zussen Lorena en Sophia Caballero Telléz, Izabella Lux, Mario Robustelli, Bren Koopmans en Panagiotis Avgerinopoulos. Het zilver was er voor Johanna Kraus en Ivo Frints. De derde prijs was er voor Yara Smeets, Luca Pessanha, Ella Ramaekers, Senno Triantis en Venne Huisman. Emma, Niko, Lucas, Youp, Fnot, Max, Kevin, Hans, Kunni, Naomi, Elias, Millie, Freddie, William, Ruben, Ar’pad, Jiri, Max, Robert en Manfred moesten deze keer tevreden zijn met een herinneringsmedaille. Volgende keer komen ze misschien wel op het podium.