Jubileumtoernooi in Urmond

Op zondag 9 juni hield Judoclub Urmond haar 1e Maasvallei toernooi in Urmond. Van Judokan Maastricht deden 20 judoka’s mee. Zes judoka’s behaalde het hoogste podium. Emma-Sophie wist al haar tegenstanders te overwinnen en kreeg de gouden medaille. Goud was er ook voor Hans en Sofiá die beide alles met ippon wonnen. Lucas wist drie keer te winnen voor de gouden plak. Fnot en Ella wonnen niet alle partijen maar hadden meer totaalpunten waardoor ze toch als nummer een eindigde. Een hard bevochten tweede plaats was er voor Sam, het ging er stevig aan toe. Zilver was er ook voor beide Naomi’s, die lieten zien dat je niet bang hoeft te zijn voor jongens. Bronzen medailles werden uitgereikt aan Hannah, Emma, Luca, Robin en Sjo. De andere kinderen, Penélope, Youp, Millie, Niko, Tim en Bob, kwamen deze keer niet op het podium maar kregen en herinneringsmedaille.